3dg

3D MACHINEBESTURING VOOR

GRAAFKRANEN

Het 3D-machinebesturingssysteem van Unicontrol is zeer intuïtief en geschikt voor alle soorten graafmachines. 

Onze missie is het werk van de machinist te vereenvoudigen en onnodige bouwuitdagingen te vermijden. Daarom hebben wij tegen een concurrerende prijs een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld waarvoor geen bestaande technische kennis nodig is – het moet eenvoudig zijn om grondwerken uit te voeren.

3dg

OVER UNICONTROL 3D …

Unicontrol3D is het meest gebruiksvriendelijke 3D-machinebesturingssysteem op de markt voor graafmachines, wielladers en graaflaadcombinaties. Sinds 2018 is onze reis vol exponentiële groei en uitbreiding naar 35 landen en 3500 3D-systemen wereldwijd.

LATEN WE HET SIMPEL HOUDEN…

Unicontrol3D is ontwikkeld op basis van voortdurende feedback van gebruikers, waarbij alleen de noodzakelijke functies worden gegarandeerd. Zo biedt het een gebruiksvriendelijk en eenvoudig 3D machinebesturingssysteem dat het de machinebediener gemakkelijk maakt om te leren en te gebruiken.

MACHINIST OP DE EERSTE PLAATS …

Wij begrijpen de waarde van tijd. De voortdurende dialoog met onze klanten heeft ons geholpen een sterk ondersteuningsteam te ontwikkelen, dat er altijd is wanneer de machinist hulp nodig heeft.

EENVOUDIG & BETAALBAAR …

Onze missie is het werk van de machinist te vereenvoudigen en onnodige bouwuitdagingen te vermijden. Daarom hebben wij tegen een concurrerende prijs een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld waarvoor geen bestaande technische kennis nodig is – het moet eenvoudig zijn om grondwerken uit te voeren.

FOUTLOOS GRAVEN MET ONMIDDELLIJKE FEEDBACK

Onze IMU-sensoren geven u een voortdurende nauwkeurigheid van uw werkzaamheden. De sensoren dekken alles van pitch/roll, giek, stick, tilt tot bak. Unicontrol3D ondersteunt tilt-rotator, zwenk- en dubbele giek met speciale sensoren. Hellingen en diepte worden voortdurend bijgewerkt, wat resulteert in snelle en nauwkeurige cyclustijden.

MINDER UITVAL DOOR MEERDERE SATELIET – CONSTELLATIES

Met een Dual GNSS box en antennes van Unicontrol kunt u plaatsbepalingstaken uitvoeren zonder te hoeven wachten en bent u verzekerd van nauwkeurigheid, minder fouten en een hogere productiviteit.

GPS – Glonass – Galileo – Beidou

Montage op rail, dak en/of mast.

VERHOOG DE PRODUCTIVITEIT MET EEN INTUITIEVE INTERFACE

Op bouwplaatsen is het noodzakelijk om alles bij de hand te hebben, daar heeft Unicontrol 3D voor gezorgd met de draadloze tablet. Het vertrouwde en consumentvriendelijke androïde systeem met een draagbaar draadloos scherm stroomlijnt uw werk. De simplistische interface biedt eenvoudige toegang tot menu’s en gegevens – slechts een paar aanrakingen op het scherm, en u bent klaar om te gaan.

Wij hebben een intuïtieve interface gemaakt die uw grondverzetwerkzaamheden eenvoudiger en sneller maakt, omdat wij uw kostbare tijd op de bouwplaats respecteren!

ROBUUSTE & ZEER NAUWKEURIGE (RTK) GNSS- ONTVANGER

Duro Inertial is een robuuste Real Time Kinematics (RTK) GNSS ontvanger inclusief inertial sensor fusion algoritme, die GNSS en traagheidsmetingen combineert in een uniforme oplossing. De combinatie van GNSS- en traagheidsmetingen stelt Duro Inertial in staat om zeer nauwkeurige, continue positieoplossingen te leveren tijdens korte GNSS-uitval en om robuuste precisienavigatieoplossingen te leveren in zware GNSS-omgevingen.

CLOUD : Samenwerking verbeteren, productiviteit optimaliseren en stilstand verminderen

Verkrijg een compleet digitaal overzicht van uw machines en GNSS rovers. Met UnicontrolCloud kunt u snel en eenvoudig projectgegevens en ontwerpbestanden uploaden en werken met as-built informatie. Oppervlakken, punten en lijnen worden opgeslagen in de cloud. Deze kunnen een naam krijgen om het specifieke obstakel weer te geven dat u wilt vermijden, en u kunt kiezen of ze zichtbaar zijn op uw huidige project of niet.

Beheer al uw machines en de vele ontwerpbestanden vanaf kantoor zonder tijd te verspillen aan het reizen tussen werkstations om gegevens over te dragen. UnicontrolCloud is de perfecte 3D-machinebesturingsassistent.

Werken uw machines op een groot project met verschillende machinebesturingssystemen? Geen probleem. UnicontrolCloud ondersteunt Infrakit, een toegankelijk platform waarmee machineoperators met elkaar kunnen samenwerken, ongeacht welke machinebesturingssoftware ze gebruiken.

Met realtime uitwisseling van gegevens en informatie verbetert u de efficiëntie en kwaliteit. Geen papierverspilling meer, lopen tussen machines en stilstand terwijl u wacht op noodzakelijke gegevens om het werk voort te zetten. Haal ontwerpbestanden op van Infrakit en stuur as-built informatie en machinelokalisatie automatisch naar Infrakit.

3dg

Unicontrol3D is het enige machinebesturingssysteem op de markt dat alle types graafmachines en wielladers ondersteunt. 

3D-machinebesturing combineert het werkterrein met een intuïtieve digitale oplossing in de cabine van uw machine, zodat bestuurders hun grondverzet nauwkeurig kunnen uitvoeren en herwerk kunnen voorkomen!

Met op de machine gemonteerde GPS-antennes en IMU-sensoren op elk bewegend onderdeel biedt de machinebesturing een oplossing om uw grondverzetwerkzaamheden nauwgezet en in realtime te volgen volgens uw specifieke omgeving en taak. Ons systeem ondersteunt alle kantelrotators op de markt en wij waren de eersten op de markt die een systeem maakten dat compatibel is met zwenkgiek.

Met 3D-machinebesturing kan de machine met grotere precisie werken door te graven of te nivelleren volgens ontwerpbestanden op de tablet in de cabine. Machinebesturing optimaliseert en vereenvoudigt het werk voor de machinist.

De dag van de machinist wordt eenvoudiger en productiever met Unicontrol3D.

De sensoren op de giek, arm en bak geven de machinist te allen tijde een nauwkeurige positie van de bakrand. U kunt onmiddellijk de werkelijke diepte, locatie en andere metingen vergelijken met het ontwerpbestand zonder de cabine te verlaten of de hulp van een landmeter in te roepen.

U kunt sneller en nauwkeuriger werken. Met Unicontrol3D weet u precies hoe diep u graaft en met welke helling, waardoor u uw grondverzet altijd onder controle hebt. De 3D-machinebesturing biedt de mogelijkheid om ontwerpbestanden rechtstreeks vanuit de cabine te maken, waardoor u nauwkeurig kunt werken en controlemetingen kunt opvolgen!

De tablet in de machine biedt gemakkelijk toegang tot ontwerpbestanden die van kantoor naar de machine zijn overgebracht en zorgt ervoor dat de taak op de werkplek de eerste keer precies zo wordt uitgevoerd als bedoeld!

Voorkom dat hetzelfde werk meerdere keren wordt herhaald wanneer u werkt volgens vooraf geplande ontwerpen, wat ook lagere bedrijfs- en arbeidskosten betekent wanneer operators zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.

Met een cloud-oplossing als ruggengraat van alle processen en machines op de bouwplaats, biedt machinebesturing aannemers een intelligentere manier om de taken van hun machinepark te beheren en de samenwerking tussen machinisten te verbeteren. In wezen biedt de cloudoplossing een levensechte uitwisseling van punten en lijnen, waardoor een efficiënte samenwerking op de bouwplaats ontstaat!

Het duurt ongeveer 30 minuten om het systeem te leren kennen, en u zult in een mum van tijd kunnen graven. Wij hebben ook ervaring met online training als u onderweg hulp nodig hebt.
Onze cloud-oplossing zorgt voor kwaliteit in uw werk.

– Op afstand een bestand van uw kantoor naar de machine sturen
– De ontwerpgegevens van alle machines bijwerken met één simpele klik
– Wij kunnen u helpen door middel van controle op afstand ter plaatse
– Zorg voor fotodocumentatie
– Creëer een papierloze constructie

AANVRAAG PRIJSOFFERTE

Opbouw stick en boom

Uw gegevens zijn bij ons altijd veilig. We nemen alleen contact met u op in verband met uw aanvraag en uw gegevens worden in de tussentijd veilig opgeslagen. We werken niet samen met externe marketingorganisaties.

ENKELE MONTAGES

U wenst een demonstratie ter plaatse ?