3D-Sturingen

UNICONTROL 3D

Is ontwikkeld op basis van voortdurende feedback van gebruikers, waarbij alleen de noodzakelijke functies worden gegarandeerd. Zo biedt het een gebruiksvriendelijk en eenvoudig 3D machinebesturingssysteem dat het de machinebediener gemakkelijk maakt om te leren en te gebruiken.

Van 2D naar 3D

3D – modellen

Opmaak 3D-model met compilatie naar machinebestanden. U levert de 2D plannen , wij doen de rest. Dit met of zonder bijkomende metingen op het terrein.

Unicontrol 3D, Trimble, Leica en Topcon.

Hulp nodig ?

OPLEIDINGEN 3D

Bent u juist de trotse eigenaar van een GPS en/of UTS-gestuurde graafcombinatie, dozer of grader en hebt u vragen betreffende de werking. Wij nemen u graag mee in de wereld van de 3D en helpen u verder. Dit in groep of op individuele basis.

precisie

OPMETINGEN

Bij 3DG kunt u terecht voor alle metingen betreffende wegenbouw en utiliteitsbouw. Opmeting bestaande toestand, volumeberekeningen, uitzettingen, probleemoplossingen, opmaak van een volledig project tot topografische opvolging.

Projecten ?

Werfopvolging

Alsmaar meer werven worden uitgevoerd met behulp van 3D-toepassingen. Van 3D-frezen, 3D-graven tot 3D-nivelleringen. De overheid legt soms 3D-toepassingen op in haar lastenboeken. Wij volgen de 3D- activiteiten voor u op.